Utställare

Här kommer så småningom lista på utställarna.

Älvdalens Utbildningscentrum

Älvdalens Utbildningscentrum

Älvdalens Utbildningscentrum är en fristående skola som erbjuder gymnasieutbildningar inom jakt, fiske, äventyr, skogsmaskinförare, transport, anläggning och industri, med möjligheten att läsa till grundläggande högskolebehörighet. Branschnära samarbete gör att utbildningarna är formade efter marknadens behov och efterfrågan. När eleverna tar klivet ut i arbetslivet eller väljer att studera vidare är de väl förbereda för framtida yrkesliv, många har blivit erbjudna arbete efter gymnasiet redan på deras arbetsplatslärande.

Älvdalens Utbildningscentrum utgår från individens förutsättningar för att lyckas och utvecklar eleverna genom att skapa sammanhang mellan olika ämnen blir helhetsbilden tydligare. Klassrummet är ofta naturen själv; skogen, fjället och vattnet. Undervisningen sker i skolans simulatorcentrum med hjälp av flertalet simulatorer för skogsmaskiner, lastbilar och skytte. Alla utbildningar läser de gymnasiegemensamma ämnena, matte, svenska, engelska, med mera.
Lokalerna är fräscha, trivsamma, stora och ”på riktigt” med höga industrilokaler och verkstäder. Älvdalens Utbildningscentrum ligger vackert belägen i skogsbrynet med närhet till Älvdalens centrum, sport- och fritidsanläggningar. Alla förstaårs elever garanteras boende på ”all inclusive” internatet som är bemannat av skolans fritidsledare.

Besök oss på mässan och passa på att köra i en simulatorcentrum eller prata med våra yrkeslärare.www.alvdalen.com